dimecres, 8 d’abril del 2020

Pasqua

Bon dia a tots!!
 
OFICIALMENT ESTAM DE VACANCES!

Està clar que aquestes vacances seran un poc estranyes, no podrem anar de viatge, sortir a fer excursions, a la platja o simplement anar a fer una volta.

Haurem d'improvisar, haurem de procurar fer un canvi de rutina, que pareixin vacances encara que no ho semblin.

Per aquest motiu us deixo un recull d'idees per a poder treballar  i divertir-nos aquests dies de pasqua. 

No són deures, no és obligatori fer res, són idees per si estau avorrits i o no sabeu què fer.

Si voleu anar compartint al mur interactiu tot allò que faceu i vos faci ganes. A mi m'encanta veure-ho i compartir amb vosaltres i estic segura que a tots us agrada veure què fan els companys i companyes i les idees us poden donar: receptes, jocs, reptes...
Per part meva donar-vos l'ENHORABONA a tots i totes, tant als meus nins i nines com a vosaltres, les famílies!

Estau fent una feina al·lucinant, 
digne d'aplaudir.
👏🏼👏🏼👏🏼

Moltes gràcies per l'esforç i el compromís. Estic ben segura que els vostres fills i filles recordaran que els seus pares varen suar amb els vídeos d'exercici, fent sols numèrics, intentant resoldre els exercicis d'Snappet i ajudant-los en cada moment.

Igual que aquesta quarantena té coses dolentes, també en té de bones i ens està permetent gaudir de més temps en família, temps de qualitat.

A partir d'ara NO CAL enviar-me vídeos al correu. Si a mi m'interessa d'alguna activitat, us avisaré, però veig que hi ha molts problemes a l'hora d'enviar-los i no és necessari. Us recomano anar penjant-ho tot al blog, allà ho podem veure tots i totes 😁.

Per una altra banda, dir-vos que tot i que procuraré desconnectar de l'escola i de l'ordinador, però estaré un poc pendent del correu aquests dies, si necessitau alguna cosa o me voleu enviar el que sigui, estaré allà (tot i que potser no contest tot d'una).


MOLTS D'ÀNIMS A TOTS I TOTES
GAUDIU D'AQUESTS DIES
💛
Un besote ben gran a tots,
esper que prest ens puguem tornar a ajuntar!



El dilluns 20 d'abril tornarem a la càrrega! 💪🏽



PD: em falten fotos per poder fer una "orla", però crec que aquesta foto de la assemblea és molt més significativa per representar el mes d'abril. Esper que a la pròxima no ens faltin na Maya, n'Alisson i en Jonay, la repetirem!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

⬇⬇ COMENTA ⬇⬇

T'HO HAS PERDUT?